Om oss

av | apr 9, 2019

Ewas Städservice hjälper dig i städer så som Åstorp och Ängelholm

Ewas Städservice är ett relativt nystartat företag som startades under maj 2018, sedan dess har vi kunna hjälpa kunder med en rad olika städtjänster samt trädgårdsarbete. Jag som driver företaget heter Ewa Lewendowska, tillsammans med min enda anställda Honorata Fijalkowska jobbar jag med att behaga kunder med bland annat noggrann städning. Därför kan du i bland annat Åstorp och Ängelholm med omnejd vända dig till oss om ni vill ha hjälp inom städservice.

Vi lägger mycket vikt i att jobbet ska bli väl genomfört så att du som kund ska kunna bli helt nöjd över att du anlitat just oss för jobbet. Utöver det jobbar vi även mycket med att kunden ska få en väl utförd tjänst till ett gynnsamt pris, därför är det viktigt för oss att inte dölja kostnader och dylikt för er våra kunder runt om i Skåne i städer så som Åstorp och Ängelholm.

För oss spelar det ingen roll vilken tjänst du vill ha hjälp med eller hur omfattande hjälp du behöver, vi ställer upp i alla lägen. Ta gärna några minuter för att kolla runt på vår hemsida för mer information om respektive tjänst. Utifall ni efter det har några frågor kan ni kontakta oss så besvarar vi eventuella frågor så snart vi kan.

Vi hoppas att vi är företaget du i framtiden vänder dig till när du behöver extra hjälp med något som vi på Ewas Städservice erbjuder.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Ewas Städservice

0722066591

ewastadservice18@gmail.com