Flyttstädning för dig i Helsingborg, Höganäs, Åstorp & Ängelholm

av | apr 15, 2019

Flyttstädning

En flytt kan vara tung och långdragen, det kan vara både tids- och energikrävande. Din flytt ska inte behöva vara tung och jobbig utan du ska kunna se det som en ny rolig möjlighet i livet. Därmed erbjuder vi dig hjälp med flyttstädningen, för att du ska ha en sak mindre att tänka på. Genom att lämna över städningen till oss kan du lägga allt ditt fokus på att komma på plats i din nya bostad och allt vad det innebär. När du anlitar oss lämnar du över allt ansar till oss och du behöver därför inte oroa dig på samma sätt.

Vi jobbar med fullt fokus på noggrannhet för att städningen ska bli fläckfri innan du lämnar över bostaden till nästa ägare. Du ska aldrig behöva bekymra dig för hur resultatet kommer att bli. Om du har några specifika önskemål angående hur resultatet ska bli lyssnar vi gärna till dem för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Om du känner att du är i behov av hjälp med din flyttstädning finns vi här för dig som bor i närheten av Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. Oavsett om du vill ha hjälp med något litet som att torka golvet eller ha omfattande hjälp med att städa hela bostaden.

Utifall du bor i Ängelholm, Åstorp, Höganäs eller Helsingborg med omnejd och vill ha vår hjälp är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hittar vi tillsammans en tid som passar oss båda. Vid eventuella frågor angående vår flyttstädning är det bara att höra av sig så besvarar vi alla dina frågor så snart som möjligt.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Ewas Städservice

0722066591

ewastadservice18@gmail.com